травня 14, 2024  

М'ясна пательня з грибами – новий неймовірний смак від Lay's!

М'ясна пательня з грибами – новий неймовірний смак від Lay's!

 

Ваш улюблений смак смаженої домашньої картопельки тепер завжди під рукою!  Lay's знову тішить своїх шанувальників смачною новинкою – лінійка улюблених чипсів  поповнилася яскравим смаком «М'ясна пательня з грибами».

Тільки уявіть, як духмяний аромат смаженої картопельки поєднується з ніжним м'ясом і насиченим ароматом грибів. Відтепер цей неповторний смак поселився у пачці улюблених чипсів Lay's.

Якщо ви шукаєте щось смачне для перекусу на роботі, упаковка в 60 грам — це саме те, що потрібно. А якщо ви вирішили провести вечір за переглядом кіно або футбольного матчу, тоді зручний формат у 120 грамів — ідеальний вибір. І бонус - тепер ви можете насолоджуватися смаком домашньої картопельки з м'ясом і грибами, не турбуючись про приготування та миття посуду!

"М'ясна пательня з грибами" від Lay's — це чипси, що створені для домашнього затишку та невимушеного відпочинку. Вони стануть відмінним доповненням до вашого вечора або просто перекусом, коли ви в дорозі. Отже, не вагайтесь, скуштуйте новий смак від Lay's і насолоджуйтесь!

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo — один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв. В Україні компанія має три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області з виробництва снеків та напоїв, та молокопереробний завод у Київській області, де зараз виробляється дитяче харчування, молочна продукція та соки.

Компанія посідає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції з брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea. На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, Cheetos, Doritos, «Хрумteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з торговими марками «Чудо», «Слов’яночка», «Марійка» та дитячого харчування «Агуня».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua